DE CE SĂ NE ALEGI?

Veti fi intampinati de personal calificat care este instruit sa va ofere informatii detaliat-tehnice in legatura cu toate produsele noastre.

RETUR PRODUS
în 30 zile
COMANDĂ ACUM
0722 858 833
INSTALARE APARAT
la prețuri atractive
LIVRARE GRATUITĂ
în Brașov

AER CONDITIONAT DAIKIN (2015) FTXS-K 14.000BTU CE.FTXS42K.WIFI+RXS42L

Disponibilitate: In stoc

 • Clasa energetică A++

 • Controller WiFi inclus

 • Compatibil răcire servere

 • Intelligent Eye pe zone multiple

 • Refrigerant R410A sau R32 ecologic

 • Încălzire până la T.ext. -15°C sau -25°C
 • 4.599  Lei

  Fii primul care evalueaza acest produs.

   

  Detalii Produs

  DE CE SĂ ALEGI NOUL MODEL DAIKIN 12.000 BTU SERIA FTXB-C ?

   Confort perfect  Noul model Daikin seria FTXB-C se integrează foarte uşor în orice interior datorită panoului frontal al apartului având un design curbat în ton cu ultimele tendinţe în design, fiind în acelaşi timp şi foarte simplu de curăţat. Jaluzelele de dirijare a aerului au funcţia de baleiaj pe verticală, fiind astfel asigurată distribuţia uniformă a aerului condiţionat în întreg volumul încăperii. Funcţia TURBO răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim.

   Zgomot scăzut  Cu un nivel al presiunii sonore de numai 21 db, noul model Daikin seria FTXB-C va funcţiona aproape fără să-l sesizaţi, asigurându-vă un somn liniştit pe perioada nopţii.

   Uşor de folosit  Telecomanda cu infraroşii este User Friendly şi are încorporat un Timer care vă permite să programaţi pornirea sau oprirea aparatului când doriţi.

   Aer curat  Filtrele speciale fotocatalitice Daikin cu Apatit de Titan elimină praful din încăpere şi descompun mirosurile neplăcute provenite de la fumul de ţigară sau animale de companie. Aceste filtre reţin şi chiar descompun microorganismele dăunătoare cum ar fi bacterii, virusuri sau alergeni, pentru a asigura un aer lipsit de impurităţi în încăperea dumneavoastră.

  Specificatii tehnice

  Tehnologie DC Inverter
  Clasa energetică pe răcire A++

  Scrie propria ta recenzie

  URMEAZA SA SCRIETI O RECENZIE PENTRU: AER CONDITIONAT DAIKIN (2015) FTXS-K 14.000BTU CE.FTXS42K.WIFI+RXS42L